سوالات متداول

صفحه اصلی / سوالات متداول

در این بخش سوالات متدوالی که توسط کاربران و مراجعین مرکز پرسیده شده را برای شما آورده ایم. در صورتیکه پاسخ سوالات خود را در این قسمت پیدا نکردید می توانید با تماس بگیرید.

برای نمایش پاسخ هر سوال روی سوال کلیک نمایید.

اعتیاد به انواع مواد اعتیاد آور هرچقدر هم طولانی و زیاد باشد باز هم قابل درمان است. برای ترک اعتیاد زمان مشخصی وجود ندارد. نوع مواد مصرفی، مدت زمان مصرف، ویژگی‌های شخصیتی، حمایت دیگران، برنامه درمان مناسب متناسب هر بیمار از جمله عوامل مهم در ترک مواد اعتیاد آور است. مهمترین نکته در درمان اعتیاد بیمار این است که پس از ترخیص از کلینیک ترک اعتیاد، داروهای تجویزی پزشک را مصرف و تا زمانی که نیاز است به درمان ادامه دهد.

چطور می‌شود فردی که مدت‌ها به اعتیاد دچار شده است در عرض چند ساعت ترک کند؟ این روزها تبلیغاتی از این دسته خیلی به چشم می‌خورد. اما در واقع چنین چیزی ممکن نیست. نخستین گام در ترک اعتیاد سم‌زدایی است که بر اساس متدهای نوین درمان اعتیاد انجام می‌گیرد، این درمان که سم زدایی کوتاه مدت و سم زدایی بلند مدت است بر اساس نیاز بیمار در کلینیک ترک اعتیاد صورت می‌گیرد. امروزه به مدد داروهای موجود، ترک از مواد عارضه‌ای سخت و طاقت فرسا نیست. اما باید توجه داشت مهم‌ترین بخش، اثرات روانی و انگیزه است. وجود روانپزشکان و روانشناسان باتجربه در این بخش بسیار حائز اهمیت است. از نظر پزشکان متخصص در رابطه با ترک اعتیاد، از نظر پزشکی و علمی بیماری بهبود یافته که به مدت یک‌سال هیچ‌گونه ماده مخدری مصرف نکرده باشد.

خير، تمامي علائم و نشانه هاي محروميت در شرايطي كاملاً طبي و ايمن تحت كنترل مي‌باشد و با نظارت ٢٤ ساعته كادر پرستاري اين علائم به هيچ عنوان باعث اذيت و آزار بيماران نمي‌شود. در بدو ورود بيمار به كلينيك ترک اعتیاد، اقدامات لازم پزشكي در جهت كنترل اين علائم شروع و در تمام مدت بستري بيمار و حتي پس از ترخيص نيز ادامه خواهد داشت.

همکاران ما

با همکاران ما در مرکز رهجویان امید آشنا شوید